OVER ONZE WEBSITE
Als er een probleem is met de website mag je ons contacteren. Hoewel we proberen de inhoud van de website zo accuraat mogelijk te houden, kunnen we je niet garanderen dat alles juist is. Ben je van mening dat bepaalde informatie fout of ronduit misleidend is, aarzel dan niet en laat het ons weten!
Ook als je opmerkingen, vragen of interesse hebt in verband met de technische of commerciële aspecten van ‘op Kot in’ + ‘student-rooms’, aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen.

OVER JOUW KOT
‘Op Kot in’ + ‘student-rooms’ stelt aan studenten een lijst van koten ter beschikking waarbij de kotbazen de mogelijkheid krijgen om hun koten in onze databank te stoppen. ‘Op Kot in’ + ‘student-rooms’ zorgt niet voor bemiddeling bij huurgeschillen. We zijn ook niet verantwoordelijk voor de juistheid van de opgegeven informatie (lees ook zeker onze disclaimer).
De ombudsdienst van uw onderwijsinstelling is waarschijnlijk de beste plaats om te starten als je in de knoop ligt met uw kotbaas. Zij kunnen je verder informeren en helpen. Probeer in ieder geval al zoveel mogelijk problemen te vermijden door een goed huurcontract op te stellen. Lees onze nuttige tips voor meer informatie.